Naše vrednosti

Naš cilj je da budete bezbedni na putu sve vreme ujedno i u mokrim uslovima.


U našem poslu nema odmaranja, uvek tražimo načine da poboljšamo naše proizvode i povećamo vaše zadovoljstvo u vožnji. Da bi održali naš fokus na pravom putu i da bi nam pomogao da se izdignemo iz mase, razvili smo četiri vrednosti brenda koji definišu ko smo mi i u šta verujemo. 

01_Our_values
02_Our_values

Tehnologija

Mi smo oduvek bili i nastavićemo da budemo inovatori. Mi smo bili prvi proizvođči koji su predstavili cik-cak šaru gazećeg sloja da sprečimo proklizavanje (davne 1912, godine). Mi smo napravili prvi ikad “kišni pneumatik” 1969. godine i bili prvi koji su otkrili koristi od usmerenog gazećeg sloja V oblika. Naš tim za istraživanje i razvoj ima inteligentan pristup dizajnu, nalazeći inspiraciju u nesvakidašnjim mestima. Tako otovren um nas je doveo do pronalaska  tehnologije ajkuline kože, koja koristi biomimikriju da napravi repliku ajkuline sposobnosti rasipanja vode i minimizovanja otpora.

03_Our_values

Bezbednost

Kupovinom naših guma budite uvereni da ćete biti bezbedni. Tu odgovornost mi veoma ozbiljno preuzimamo. Naše iskustvo u razvoju guma za mokre i vlažne uslove na putu je bazirano na ogromnom poznavanju disperzije vode, kako bi se sprečio akvaplaning, i poznavanju trakcije koja održava prijanjanje. Zato nije bilo iznenađujuće da smo prvi napravili korake u proizvodnji guma za trke - a to je najbolje mesto za dokaz naše reputacije u primeni kvalitetnih komponenti i primeni inteligentnog dizajna šare.

04_Our_values

Pristupačnost

Naša misija je da pomognemo kupcima pneumatika da razumeju naše proizvode i koristi koje mogu da imaju od njih. Mi uvek pokušavamo da razumemo vaše potrebe i da vas nikada ne zaslepljujemo naukom ili vam držimo lekcije floskulama. Pružamo vam činjenice jasno i pošteno  – korišćenjem demonstracija ili analogije ako pomažu  – i onda vam prepustimo da odlučite koji bi pneumatik bio najbolji za vas.

05_Our_values

Optimizam

Mi volimo kišu. Zato smo i proveli toliko vremena proučavajući je. Isto važi i za sneg i bljuzgavicu. Mi njih ne vidimo kao prepreku za uživanje u vožnji  – upravo suprotno. Mi proizvodimo pneumatike koji vam pomažu da uživate u vožnji po svakom vremenu. Mi znamo kako može da bude zabavna vožnja kroz bare, kada ne morate da razmišljate o akvaplaningu. Mi smo iskusili užitak skretanja u punoj brzini znajući da će naši pneumatici da prijanjaju na površinu puta. Mi smo posvećeni stalnom napretku tako da znate da možete da osetite veselje na točkovima, znajući da ste u sigurnim rukama.

Uniroyal. Continentalov brend.*