Kako da montirate vaše RainSport 3 pneumatike

Dizajn  gazećeg sloja optimizovanog protoka naših pneumatika RainSport 3 i RainExpert 3 je jedinstven. Da biste uživali u svim prednostima pneumatika morate tačno da ih montirate. Ovaj članak objašnjava kako da ih montirate i zbog čega je to bitno.

01_what_is_the_right_way_to_fit

Koji je pravi način montaže pneumatika?

Dizajn RainSport 3 i RainExpert 3 kombinuju najbolje elemente usmerene i asimetrične  šare gazećeg sloja. Ali šta to znači kada dođe do njihove montaže? Dok usmerene pneumatike karakteriše strelica na njihovoj bočnoj strani, da pokaže zahtevani smer kretanja, asimetrični pneumatici (uključujući šare gazećeg sloja optimizovanog protoka) imaju štampane reči na njihovoj bočnoj strani. Smer kretanja nema značaj. Važno je da se pridržavate uputstva da okrenete stranu označenu sa OUTSIDE prema ivici puta, dalje od središta automobila. RainSport 3 i RainExpert 3 se montiraju kao  simetrični pneumatici, sa svojim većim blokovima gazećeg sloja ka napolju.


Kao što možete da vidite na dijagramu,  RainSport 3 ima reči OUTSIDE i INSIDE jasno označene kao pomoć za montažu. Ovo ujedno važi i za RainExpert 3. 

RainSport 3 je nagrađen prestižnom Red Dot Design nagradom. Sudije su pohvalile njegovu inovativnu tehnologiju i njegove jasne, jedinstvene performanse koje obećavaju mnogo.

Uniroyal. Continentalov brend.*