Kako montirati gume RainSport 3

Dizajn gazne površine koji je optimiziran za otjecanje vode na našim gumama RainSport 3 i RainExpert 3 je jedinstven. Kako biste bili sigurni da ćete uživati sve dobrobiti koje vam pružaju ove gume, morate ih ispravno montirati. Ovaj članak objašnjava kako ih montirati i zašto je to važno. 

01_what_is_the_right_way_to_fit

Koji je ispravan način montiranja guma?

Dizajn guma RainSport 3 i RainExpert 3 objedinjuje najbolje elemente usmjerenog i asimetričnog uzorka gazne površine. Ali što to znači kad se govori o njihovoj montaži? Dok gume usmjerenog uzorka imaju strelicu otisnutu na bočnoj stijenci, kojom se naznačava potreban smjer vožnje, gume s asimetričnim uzorkom  (uključujući asimetrični uzorak optimiziran za otjecanje vode) imaju riječi otisnute na bočnoj stijenci. Smjer vožnje nije važan. Ono što je važno je to da se pridržavate upute o tome da stranu označenu riječju VANJSKA okrenete prema cesti, okrenuto od središta automobila. Gume RainSport 3 i RainExpert 3 montiraju se kao asimetrične gume, sa svojim većim blokovima s vanjske strane. 


Kao što se vidi na grafičkom prikazu, guma RainSport 3 ima riječi VANJSKA i UNUTARNJA jasno označene kao pomoć za montažu. To također vrijedi za gumu RainExpert 3.
 

Guma RainSport 3 je dobila prestižnu nagradu Red Dot Design. Suci su hvalili njenu inovativnu tehnologiju i njenu jasnu, jedinstvenu obećavajuću vožnju. 

Uniroyal. Continentalov brend.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružamo najbolji doživljaj na našoj web stranici. Kliknite ovdje da saznate više detalja ili da promijenite vaše postavke za kolačiće.