Politika kolačića

Kolačić je mala podatkovna datoteka koja je pohranjena na vašem terminalnom uređaja. Kolačići se koriste za analizu korisničkih interesovanja na našim web stranicama i pomažu da se te stranice naprave još jednostavnijim za korisnika. Generalno, našim stranicama možete također pristupiti bez kolačića. Ako ipak želite koristiti potpunu funkcionalnost naših web stranica na najjednostavniji način za korisnika, trebate prihvatiti kolačiće koji omogućavaju korištenje određenih funkcija ili osiguravaju praktične funkcije. Namijenjena svrha kolačića koje koristimo prikazana je u popisu koji slijedi.

Korištenjem naših web stranica vi pristajete na upotrebu tih kolačića koje vaš pretraživač prihvata na osnovu postavki vašeg pretraživača. Međutim, vaš pretraživač možete podesiti tako da vas obavijesti prije prihvatanja kolačića, da biste prihvatili ili odbacili samo određene kolačiće, ili da biste odbacili sve kolačiće. Nadalje, u mogućnosti ste da u bilo kojem trenutku obrišete kolačiće s vašeg medija za pohranjivanje. 

Sljedeći kolačića trenutno su aktivirani*:


Tehnički potrebni kolačići

Ime

Pohranjivanje

Vrijeme zadržavanja

Svrha

JSESSIONID

Kolačić

Bit će obrisan čim sesija vašeg pretraživača istekne ili čim zatvorite pretraživač. 

Ovaj kolačić pomaže u identificiranju korisnika na serveru preko zahtjeva. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke.

ROUTEID

Kolačić

Bit će obrisan čim sesija vašeg pretraživača istekne ili čim zatvorite pretraživač. 

Ovaj kolačić se postavlja kada je JSESSIONID postavljen da osigura najbolju moguću stabilnost i performanse tokom kretanja kroz web stranicu. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke.

siteselected

Kolačić

Bit će obrisan čim sesija vašeg pretraživača istekne ili čim zatvorite pretraživač.

Ovaj kolačić se pohranjuje pod određenim domenom kako bi prikazao dijalog birača stranice jednom po sesiji.


Optional cookies

Related Topics
Uniroyal. Continentalov brend.*