Kako montirati gume RainSport 3

Dizajn gazne površine koji je optimiziran za otjecanje vode na našim gumama RainSport 3 i RainExpert 3 je jedinstven. Kako biste bili sigurni da ćete uživati sve dobrobiti koje vam pružaju ove gume, morate ih ispravno montirati. Ovaj članak objašnjava kako ih montirati i zašto je to važno. 

01_what_is_the_right_way_to_fit

Koji je ispravan način montiranja guma?

Dizajn guma RainSport 3 i RainExpert 3 objedinjuje najbolje elemente usmjerenog i asimetričnog uzorka gazne površine. Ali što to znači kad se govori o njihovoj montaži? Dok gume usmjerenog uzorka imaju strelicu otisnutu na bočnoj stijenci, kojom se naznačava potreban smjer vožnje, gume s asimetričnim uzorkom  (uključujući asimetrični uzorak optimiziran za otjecanje vode) imaju riječi otisnute na bočnoj stijenci. Smjer vožnje nije važan. Ono što je važno je to da se pridržavate upute o tome da stranu označenu riječju VANJSKA okrenete prema cesti, okrenuto od središta automobila. Gume RainSport 3 i RainExpert 3 montiraju se kao asimetrične gume, sa svojim većim blokovima s vanjske strane.


Kao što se vidi na grafičkom prikazu, guma RainSport 3 ima riječi VANJSKA i UNUTARNJA jasno označene kao pomoć za montažu. To također vrijedi za gumu RainExpert 3.  

Guma RainSport 3 je dobila prestižnu nagradu Red Dot Design. Suci su hvalili njenu inovativnu tehnologiju i njenu jasnu, jedinstvenu obećavajuću vožnju. 

Uniroyal. Continentalov brend.*